2 Mayıs 2011 Pazartesi

Royal Wedding!

Evet dostlarım! Evlenecekler,yok hayır evlenmeyecekler,8 senedir mi birliktelermiş? höh! dediğimiz rüya çift,en sonunda rüya gibi bir törenle birbirlerine olan bağlılıklarını mühürlediler.Sanki masal kitaplarından fırlamış gibi görünen düzenlemeler,McQueen modaevinin baş tasarımcısı Sarah Burton'ın elinden çıkma şaheser niteliğinde bir gelinlik,İngiliz asilzadelerinin akıllara zarar şapkaları,William'ın üniforma içinde ne kadar yakışıklı göründüğü gerçeği:) derken bir Kraliyet Düğünü'ne şahit olduk,izleyen 2 milyar küsür insanlardan olduk,onlar adına biz mutlu olduk.
Prens William ve Kate Middleton,St Andrews Üniversitesi'nde okurken tanışmışlar ve 8 yıldır bir dargın bir barışık sürmüş ilişkileri.William'ın ailesini biliyoruz ama Kate'in ailesinde kraliyet deyişiyle "mavi kan" yok.Asil bir soydan gelmeyen gelinlerini bağrına basan kraliyet ailesi,krizin etkilerini üzerinde hisseden İngiliz Ekonomisini sarsmamak ve halkın tepkisini çekmemek için düğünün maliyetlerini 4 milyon dolara indirgemişler.Abartmadık diyorlar,abartsalarmış ne olurdu tahmin edemiyor insan:)
Üzerinde çok fazla konuşmaya gerek yok,bence asrın düğünüydü bu.Kendi şahsıma,lisedeyken resmen aşık olduğum Prens William'ı evli görmek kıskançlık damarlarımı kabartmadı değil:) Ama en çok faytonla şehir turu olayını kıskandım:)Ben de istiyorum dostlarım yaa:)
Yes fellas! While we were talking about their possible marriage,their possible break-ups,their superlong relationship -it's been like 8 years,come on!- The dream couple got married,finally! With a ceremony that we can only get along at fairytales!Wonderful organization,a wonderful wedding dress by Sarah Burton,head designer of McQueen,the huge and very interesting hats of the guests,the undeniable charm of Prince William in uniform:) just totally took the wedding and carried it up to stars.
The couple met at St Andrews University and they've been together for 8 years.We all know the family of William but Kate doesn't have a blue blood line in hers.The wedding cost 4 million dollars to the Royal Family,it's lower than the press expected,and they explained that they prefered this way because of the crisis that also effected England.
So,it was the wedding of the century.William was my high school sweetheart,so i just felt a little bit jealous when i saw him on screen with Kate but it's ok:) Harry is still single,haha:) Love you all guys,hope you like the pics:)



















some of the pics are from:red carpet fashion awards.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

atış serbest!