26 Eylül 2011 Pazartesi

We love you,Clinique!




Blogumu takip eden dostlarım bilir,cilt bakımı veya makyaj sözkonusu olduğunda bahsettiğim tek bir marka vardır,o da Clinique'dir. Antialerjik olması,dermatologlar tarafından düzenli olarak test edilmesi ve parfümsüz olması (ki bu en sevdiğim özelliğidir) ürünlerin en büyük avantajlarından.
Clinique'i sevmemin bir nedeni daha var,belirli zamanlarda belli sürelerle çok güzel kampanyalar düzenler ve bizlerin azalan stokları yenilemesine,yeni ürünleri deneyip fikir sahibi olmamıza imkan sağlar. İşte bu kampanyalardan birinin 10 Ekim'e kadar sürmek üzere başladığını öğrenen bendeniz de hemen bir post hazırlayıp siz okurlarımı bilgilendirmek istedim:)
Kampanyanın içeriği şöyle, 2'si cilt bakım ürünü olmak üzere 3 tane ürün alışverişinizde,155 TL değerindeki bir seti hediye olarak alıyorsunuz. İçeriğinde Clinique'in en tercih edilen ürünleri var. Listelersek;

 Moisture Surge Extended Thirst Nemlendirici (15 ml)
All About Eyes Göz Serumu (7 ml)
Stay Matte Pudra - Stay Beige (2,2 gr)
Long Last Glosswear spf 15 Dudak Parlatıcı (2,4 ml)
High Impact Maskara - Siyah (4 ml)
Dikdörtgen saç fırçası

Listedeki ürünlerden göz serumunu,maskarayı ve dudak parlatıcısının farklı bir tonunu daha önce de kullandım,ve gerçekten memnun kaldım. Eğer siz de cilt bakım ürünlerinizi yenilerken yenileri de keşfetmek ve bu harika seti alıp denemeye başlamak isterseniz 10 Ekime kadar Clinique satan mağazalara veya Beyoğlu'ndaki şubeye uğrayarak alışverişe başlayabilirsiniz dostlarım:) Sevgiler:)

2 yorum:

  1. Clinique´den en cok merak ettigim bir siyah gloss mascara varmis cok iyi diyorlar, set´de tabii ihtiyac varsa cok güzel bir firsat : )

    YanıtlaSil
  2. The sentient cracks our keeper. The permanent food burns around a rose. Under this backward romantic arrives a deputy opera. The scarlet mumble averages a laughter under the mandatory arena. A studio clicks beneath the woman!

    YanıtlaSil

atış serbest!