16 Nisan 2011 Cumartesi

What a night!


Selamlar herkese! En son geçen cumartesi yazdığım düşünülürse arayı açtım sayıyorum kendimi:) Ama olsun,her zamanki gibi geri dönüşüm muhteşem.
Şimdi,arayı bu kadar açmamın sebebi,sınavlarımdı.Ben son sınıfta olduğum ve artık işi şansa bırakamayacak bir noktada durduğumdan ekstra çalışmak zorundaydım ve öyle de yaptım.Biri hariç diğerleri iyi geçti,umarım sizin de sınavlarınız iyi geçmiştir.
Peki sınav sonrası yorgunluğu nasıl attım? Perşembe akşamı karar verdik aslında.Arkadaşımla yarın ne yapalım ne edelim diye düşünürken birden aklıma geldi,Maroon 5 cuma akşamı Kuruçeşme Arena'da konser verecekti,kaçmazdı,spontane deliliğin zamanıydı.İki dakikada karar verdik,cuma günü öğlen kesinleştirdik,akşam konserin başlamasına 20 dakika kala,resmen ucu ucuna yetiştik.Şansımıza,sahneye gayet yakın bir noktadan da izledik.

Sahneye 15 dakika gibi makul bir gecikme süresiyle çıktılar.İlk önce grubun enstürman çalan ve vokal yapan ve kliplerinde hiçbir zaman güzel kızlarla hoş münasebetlerde bulunamayan:) elemanları çıktı,en son da Adam Levine tabii ki..18 yaş altı kızlar mezzo soprano çığlıklarını savurdu,bizse bakakaldık.Gerçekten hoş ve sempatik bir adam,sahnede kaldığı süre içinde sadece bir defa "gentlemen" ve çok daha fazla defa "ladies" demesinden işini bildiğini,kime hitap ettiğinin gayet farkında olduğunu anladık:) Misery ile başladılar -ki benim all time favorite maroon 5 şarkım olur kendisi o yüzden ayrı mest oldum- if i never see your face again ile devam ettiler,she will be loved'ı akustik söylediler,the police ve alicia keys'den şarkı cover'ladılar,resmimizi ve videolarımızı çekip twitter'a koydular-görmek isterseniz buyrun adam'ın twitter profiline-hepimizin çoğu şarkıyı ezbere bilmesine şaşırdılar,dinleyicilerden bazılarının taktığı ışıklı kulaklıkları isteyip başlarına geçirdiler ve sunday morning ile bu muhteşem geceyi bitirdiler.Biz Beşiktaş'tan Dentur firmasının deniz araçlarıyla kıyıya paralel seyrederek o korkunç trafiği 10 dakikada bertaraf ettik,çıkışta da aynı yoldan Kabataş'a geldik.Bunu anlatmamın nedeni ileride bir konser olur ve kuruçeşme arena'ya yolunuz düşerse,mutlaka araştırın anlaşmalı bir firma var mı.Çünkü o trafik çekilmezdi,aklınızda bulunsun dostlar.
İşte böyle.Sınavlardan sonra muhteşem bir stres atma yolu bulduk bir günde:) 20 Haziran'daki Amy Winehouse için kararsızız ama 8 Temmuz'daki Bon Jovi için ciddi düşünüyoruz:) Siz bu konser bolluğunda hangi grupları/şarkıyıcı dinlemeyi düşünüyorsunuz? Bilmek isterim:)



Hey guys! It's been a while,a long "while" if we think that i wrote my last post at 9th april:) But as always,my return is le-gen-da-ry. (if the spelling is wrong,well please warn me:) )
The reason that i've waited for a little bit long time,is school.My exams started and they took me away for a week.But i got over them,they're ok:) I hope yours are ok too.
Well,how did i forget about the possible results of the exams and get back to my lovely normal life? Well,i did that in a very spontaneously way.At thursday,while i was chatting with my friend about our plans for friday,i suddenly realised that it was the last day to purchase the tickets for the maroon 5 concert in Kurucesme Arena at friday evening,15th april! We decided at thursday night,we bought the tickets,and we were 20 minutes early for the show at Friday night!
They started the show with 15 minutes of delay -which was pretty tolerable btw- first the back vocals,the guitarists,i mean the guys who can never get the girl in maroon 5's music videos:) came to stage,and Adam Levine came up last.He's supercool,and polite,he took the pictures and videos and sent them to twitter, if you want to see then here's adam's twitter profile for you guys.They started with misery -my all time favorite maroon 5 song- they continued with if i never see your face again,they sang she will be loved in acoustic,they covered the songs of the police and alicia keys,and they ended the show with sunday morning:)They were waaaay better than awesome.They even wore lighted up coronets on their heads:) They were pretty surprised because we sang all of the songs with them by rote.
We went to Kurucesme Arena with little ferries.The traffic was a mess,so it was a logical choice.We returned home with using the same way.It was quick and at night,bosphorus is just,amazing.
So that's all.If there's anyone who's thinking to come Amy Winehouse concert at 20th june and Bon Jovi at 8th july,let me know.Who knows,maybe we run up on each other:) We're not sure about amy but we're seriously considering to listen bon jovi singing in İstanbul.Let me know with your comments,which musicians that you're planning to listen in this season? I'd love to know.xoxo,love you all fellas.

4 yorum:

  1. ben de konserdeydim dün gece ama daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum, biraz sönük geçti sanki ;)

    YanıtlaSil
  2. ben bir ara I won't go home without you parçasına sarmıştım habire onu dinliyordum :)
    ben konsere gitmedim ama eğlendiğinize sevindim kızlar :))
    amy winehouse konserine gitmeyi düşünürüm ama bilet fiyatları fahişmiş diye geldi kulağıma, daha kendim çek etmedim..

    YanıtlaSil
  3. so jealous you got to see maroon 5! they're one of my favorites :)

    -j
    http://sorelleinstyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. @irem:ben sadece sahnede kaldıkları süreyi ve adam'ın ara sıra detone olmasını garip buldum,onun dışında eğlendim yani,ama biraz dha sürebilirdi:)

    @wear a smile:o şarkıyı söylemediler biliyor musun,ben de çok severim ve bekledim de:) amy'nin biletleri ayakta 152,vip 600 falan.vip neyse de ayakta izlenebilir diyorum:)

    @le sorelle:they're one of my favorites also,glad that you liked the post:) i'll check out your blog now!

    YanıtlaSil

atış serbest!