20 Nisan 2011 Çarşamba

Madness.

h&m babetlerim:) / my h&m ballerinas:)

Aslında bugün aldıklarımız tam olarak bu başlığı hak etmiyor,zira benim en nefret ettiğim şeydir fuzuli alışveriş ama,o kadar güzel şeyler aldım ve o kadar güzel şeylerde de gözüm kaldı ki,bundan başka bir başlık uygun olmazdı:) Bugün sabahtan beri dışardaydım dostlarım.İlk önce okul,sonra arkadaşlarımla çıktığım istinye park seferi bana bu haftanın sonunu getirebilecek,diğer haftaya da moralle girebilecek sevinci aşıladı:) Uzun zamandır istediğim siyah çantayı biraz farklı bir versiyonu ile:) Zara'da buldum,ama yine Zara'da koyu mavi muhteşem bir çantaya da hayır demek durumunda kaldım,zira siyaha ihtiyacım vardı..Ama beni çok zorladı,onunla indirimde görüşeceğim:) Çok uzun zamandır ten rengime uygun nude dediğimiz hafif renkli bir ruj arıyordum,bayıldığım rujumu da The Body Shop'da buldum,gül kurusuyla karışık rengine hayran kaldım! Hemen aldım tabii.Son olarak da,H&M'in yeni koleksiyonunu incelemek için mağazaya girdim ve nar çiçeği,yaz için çok işime yarayacak bir çift babet aldım! Muhteşemler,ve tek numara kalmıştı:) Bazen ayak numaramın büyük olması işime yarıyor dostlarım:)
Benimle alışverişe katılan arkadaşlarım da Body Shop'tan şampuanlar ve vücut spreyleri alarak kendilerini şımarttılar ama kozmetik bombasını kuzenim patlattı,Sephora'dan 50 far,5 allık,10 Lip Gloss içeren muazzam bir makyaj paleti alarak! Hayran kaldık,renkleri muhteşem:) Aldıklarımızın yanında alışverişte gözüme çarpan ve fotoğrafladığım birkaç aksesuarı,çantayı ve kıyafeti de paylaşacağım,o yüzden biraz uzun bir post olabilir:)Ama seveceksiniz,eminim:)
Hey guys! I'm not sure that "madness" is the right word to describe our shopping trip today.I really don't like shopping for wasting time and money for the things that you'll never wear,and i really care about the balance between my budget and my needs.But my purchases are soooo sweet and amazing,and the things that i left for cheching out in sale season are as amazing as them,so i decided to share this beautiful day with you and write a post/little haul.I was at school in the morning,and in the afternoon,me and my friends met in İstinye Park for shopping and chit chatting.And i bought things that'll definitely help me keep my joy for this and next week:)
First,finally,i bought my black bag:) I was looking for the right bag for so long.I found it at Zara,in a very different version:) But it's still superpretty.But i had to say no to a lovely dark blue bag,because i needed the black one:( But i'm focused,i'm gonna see that pretty blue bag in sale:)
I bought a perfectly nude lipstick from The Body Shop.I was looking for a nude lipstick that matches my skin type and i didn't wait a second to buy it immediately:)
At last,i bought a pair of shoes from H&M.They're in like coral color and awesoome! I'm planning to use them in summer,with white jeans and colorful shorts.
My friends also bought some stuff from Body Shop but about cosmetics shopping,my cousin is definitely the winner.She bought a make-up palette with 50 eye shadows,10 lip glosses and 5 blushes in it!It's amazing,we loved it and it was such a bargain for her.
I'm sharing the photos with you guys.My purchases and things that i like during the shopping.It's gonna be a long post but i know that you like long posts so,here we go,friends:)




accesorize,çok sevimliii:)

bu arkadaşla da indirimde görüşeceğiz:) / see you in sale:)



zara ayakkabılar,favorim soldaki/zara shoes,my fave is at left.

bayıldım,bayıldım! / loved <3

ve tanıştırayım,yeni siyah çantam:) / here's my new bag:)

benefit'in süper hepsi bir arada'sı,sephora'da /benefit all in one box at sephora

soldakileri alınca,sağdakiler hediye! / buy the ones at the left,get the ones at right for free!

tek kelimeyle muhteşem,indirimde acımak yoook! / amazing,definitely in my wishlist for the sale season!

kuzenin kolunda gökyüzü:) / the sky is in my cousin's arm:)







kocaman! ve çok kullanışlı bir palet / a huuge and useful make-up palette

parçaları ayırıp yanınıza alabiliyorsunuz / you can separate the pieces and carry them single
numarası 06,eğer beğenirseniz:) / if you liked it,well it's number is 6:)







4 yorum:

  1. Görünce gülümsememi sağladı babetlerin, ben de bugün dört rengine birden hayran kaldım hm'in sitesinde :) Kendine aldığın siyah çanta da çok güzelmiş, ayrıca benim de mavi çantada gözüm kaldı. Hepsini mutlu günlerde giyy :)

    YanıtlaSil
  2. bayıdım fotolara,siyah çanta benim de favorimdi ama indirime girmedi bi türlü:(
    sen ne kadara aldın acaba?

    YanıtlaSil
  3. love the blue bag and the zara shoes <3

    alexandra @
    shoependant.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. @moda modunda:teşekkür ederimm:) babetlerin siyahını da alayım diyorum bu yaz hayat kurtarıcım olabilirler:) ve ah o mavi çanta..muhteşem ama değil mi:)
    @sevgituncer:canım ben 130'da bırakmıştım en son ama geldiğimde 80tl olmuştu,artık duramayıp aldım:) istinye park zara'dan aldım bir göz at derim:)
    @alexandra:blue bag is my new obsession now:)

    YanıtlaSil

atış serbest!