6 Mart 2011 Pazar

İlham/Inspiration

Bu yasaklı blogspot saçmalığıyla geçen günlerimizde yaptığım internet seferlerinden getirdiğim ganimetler..Mulberry'nin Londra Moda Haftası şovundan kareler..Kesinlikle bu kışımı betimler,beni şekillendirir dediğim parçalar oldu,mesela ilk fotoğrafta sağdaki turkuaz elbiseye bittim,ikinci fotoğraftaki metalik olana ve sondan bir önceki fotoğraftaki uzun elbiseye.Olsa da giysek,ah yanına bir de mulberry alexa alırdık! Bakalım baktıralım,çok güzeller.

Ps:Konu ile alakası yok ama blogspot yasağı ile ilgili olarak verdiğim tek net karar,kovanı taşımayacağım kararıdır.ben kaçış değil çözüm istiyorum ve istediğim şeyi alana kadar mücadeleme devam edeceğim.Adres değişikliği yok,thebeehivee hala burada dostlarım.

That ban about blogspot.com is filling our days with annoyance but i didn't give in,of course.Still got photos to share with you guys.Here they are,shoots from Mulberry Fashion Show in London Fashion Week.There are pretty good pieces that i said "hell yeah they made these for me!" for example,the turquoise dress from the first pic -at right- the silver one at the second and before the last photo,that superlong one.They're on my wishlist with a mulberry alexa bag.

Ps:It's not about the subject but here's the thing;i'm not carrying my blog to an another adress.I don't want an escape,i want a solution and until the time that i'm gonna get it,thebeehivee is going to hang around here,my friends.











5 yorum:

  1. ilk iki fotoğraf ve kuşlu elbiseye bayıldım :) elbiseler şöyle dursun bu çantalara da hayranım :)
    ben de burdayım gidym dedim ama olmuyor bir kaç aydır blog sahibi olmama rağmen blogumu yedeklediğimle kaldım gidemedim sonuna kadar durmak en iyisi!...

    YanıtlaSil
  2. offf ne güzelleeerr :)tesekkürler paylaşım için.
    canım hepimiz buradayız,yılmak yok,yazmaya devam..sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. :) aynen canım,destek için çok teşekkürler!
    sondan bir önceki resimdeki elbiseye bittim,keşke benim olsa diye secret yapabilirim falan:)

    YanıtlaSil
  4. woowww bloğuna gerçekten bayıldımm:)
    ve bu posttaki yeşil çizmeleree,nedir bu bebeklerin markası mulberry mi?

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim:) ilerletmeye çalışıyorum ve güzel yorumlarla daha da motive oluyorum:)
    evet bu resimlerde gördüğün herşey mulberry ve yine evet,yeşilin tonu çok muazzam:)

    YanıtlaSil

atış serbest!