20 Mart 2011 Pazar

Glee and Prom!

Artık twitter hesabımı takip eden dostlarım bilir -takip etmiyorsanız eğer, ışınlabeniscotty! - ben Pushing Daisies ve The Big Bang Theory'den sonraki en büyük dizi aşkıma yakalandım,o da Glee. Takip etmeye başlayalı çok olmadı ama müziklerdi,kıyafetlerdi,Darren Criss'ti -gerçekten çok hoş çocuk ama- derken gerçekten çok eğlenerek izlediğim dizilerden biri haline geldi,ki eskiye kıyasla artık neredeyse hiç dizi izlemediğimi belirteyim.
Bu postta bütün ekibin fotoğraflarını kullanabilirdim ama TeenVogue Nisan Sayısında Glee erkeklerinin bir kısmını balo konseptiyle fotoğraflamış,eh siz dostlarımla paylaşmasam olmazdı! Hem bahar da geliyor ve balo mevsimi yaklaşıyor,önünde gidecek mezuniyet balosu olanlar fotoğraflardan ilham alabilir belki. Darren Criss diyor susuyorum,ciddiyim lise yıllarıma götürüyor beni adam iç çekiyorum falan.Buyrun fotoğraflar gelsin,herkese iyi pazarlar!
My friends who follow me also from twitter know -if you don't,well beammeupscotty!- i became a huge fan of Glee.My favorites were Pushing Daisies and The Big Bang Theory but now i have another one in my list.It's not been a while since i started to follow the episodes but it definitely stole my heart,so freakin' sweet! 
Well i was planing to share photos of the whole cast but i saw the pictures from TeenVogue  April,the Glee Guys were dressed up for a prom night and ready to rock! On the other hand,maybe some of you guys have proms to go this summer and you need some inspiration,what a cute excuse:) I changed my mind,here i am and lovely Glee Guys!
My favorite is Darren Criss,the guy totally brings me back to my high school years.Happy sundays to everyone,love you all!







Darren Criss <3






9 yorum:

  1. Glee dizisini seyretmiyorum ama şarkılarını çook seviyorum ve harika bir fotoğraf çekimi olmuş, tek kelimeyle bayıldım! :)

    YanıtlaSil
  2. o zaman senin için en sevdiğim şarkılarından birini link olarak atıyorum buraya:)

    http://www.youtube.com/watch?v=pB1cx16TEfk

    YanıtlaSil
  3. seyrettim ve showlarını görmemiştim, çok beğendim.
    o zaman ben de son taktığım şarkılarını yolliyim :)
    http://www.youtube.com/watch?v=e1_B9FCZJMA

    (bu arada senin linkini attığım videoda şarkıyı söyleyen Darren Criss mi? eğer öyleyse fotoğraftaki halinden daha da yakışıklıymış ;))

    YanıtlaSil
  4. :) aynen cnm darren criss söylüyor şarkıyı:) evet fotoğraftakinden çok daha yakışıklı,ben onda böyle 60lar beyefendilerinde olan klasik tipi buluyorum ve bayılıyorum:)
    senin attığın şarkıyı da çok sevdim,hatta hemen liked listeme attım ki kolay bulayım:)

    YanıtlaSil
  5. offf ne seker yaa bunlar tam teenage:)ben de big bang theory-two and a half man-how i met your mother hastasıyımmm...

    YanıtlaSil
  6. Fotograf cekimi harika olmus :) Kiyafetler MUKEMMEL :D

    YanıtlaSil
  7. @fashionozge: two and a half man'in küçük -yani artık teenage sayılır o da ama olsun:)- jake'inin bölüm başına 300bin dolar alarak ABD'nin en çok kazanan çocuk oyuncularından biri olduğunu biliyor muydun? ben duyduğumda şok olmuştum ama dizideki favori karakterim o olduğu için pek sorun etmedim sonra:)himym da favorim,insan merak ediyor ama ne zaman bulacak evinin kadını ve çocuklarının anasını bizim bahtsız ted:)

    @tugba: dergi-sever bir insan olarak teenvogue'dan ziyade vogue'un editoryallerine daha çok şans veriyorum ama bu çekime kayıtsız kalamadım:) 6. fotoğrafta sarışın modelin ayağındaki miu miu'lar ise favorim oldular:)

    YanıtlaSil
  8. haha a lot of people on tumblr love darren criss too!

    YanıtlaSil
  9. :) well i have a tumblr account so,you've made a right guess my friend:)

    http://thebeehivee.tumblr.com :)

    YanıtlaSil

atış serbest!