27 Şubat 2011 Pazar

The Swan.


Yani üzerine söylenecek birşey yok,bu da bir dumanı tüten post alarmı sayılabilir zira dün izledim.Çok çok iyi,Nathalie Portman gerçek bir balerindi sanki.Vincent Cassel salondaki bütün bayanların (eh herhalde benim de,the girl next door'luk edemeyeceğim) aklını aldı götürdü,müzikler çok iyiydi,eh Clint Mansell'den farklı bir iş beklemiyordum.Her ne kadar bu seneki Oscar ödülleri'nde hakkının yeneceğini düşünsem de (en iyi film/yönetmen bence King's Speech'e gidecek) gerçekten son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi.Bu arada City's sinema salonları gerçekten bir harika,gözbebeğim Kanyon Cinebonus ile kapışır.tavsiyeler gırla.İyi seyirler şimdiden.

6 yorum:

  1. muhteşem bir film yaa hala etkisinden cıkamadım ben de .

    YanıtlaSil
  2. aynen! ama bakalım haftaiçi king's speech de izleyip kıyaslama yapıcam:)

    YanıtlaSil
  3. bu arada senin de blogunu çok sevdim,bilgine:)

    YanıtlaSil
  4. ben de bayıldım filme ve postunu yaptım hatta :)
    bakmak istersen bloguma uğra..
    zaten bir avuç blogger yazmaya devam ediyor gördüğüm kadarıyla.. ne zaman bitecek bu işkence fikrin var mı?? ben facebook kullanmıyorum, bloguma dokunma kampanyasından bir sonuç çıkar mı sence? :(

    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. blogun çok eğlenceli,takibe aldım:)
    evet bir avuç blogger kaldık yazan,bazıları wordpress'e taşınıp kendi adlarına domain aldılar falan..desteklemediğim birşey ama kendi kararları,ben yine de o blogları da takip edeceğim çünkü aralarında çok sevdiklerim var.
    bu işkence aslında bitmeliydi şimdiye kadar,çünkü sanırım karar reddedildi ve açılacak bloglar..kademeli kademeli diyorlar ama. artık nasıl olacaksa:S cidden bir avuç insan kaldık:(

    YanıtlaSil
  6. takip için teşekkürler :)

    mesajın üzerine google'layıp baktım, 19 mart tarihli bir haber var ve gerçekten mahkeme kapatma kararını kaldırmış söylenene göre. bir hafta içinde bloglar açılacak diyor.
    izleyip göreceğiz bakalım..
    sevgiler

    YanıtlaSil

atış serbest!