3 Kasım 2012 Cumartesi

Merhaba.


Vay. Uzun zaman oldu. 
İtiraf etmeliyim ki, tekrar yazmak istediğimden pek emin değildim. Çoğu zaman çeşitli blogları gezerek, fotoğraflar çekerek ilham almaya çalıştım, ama artık her şey o kadar tipik ki. İçimden gelmedi. Bunların hepsi ben Türkiye'deyken oldu pek tabii. 
Evet, sizinle konuşmayalı çok şey değişti. Bir kere hikayeme artık Fransa'da, Paris'te devam ediyorum.
Tamamladığım İktisat eğitiminin arkasından "ya şimdi ne yapacağım?" diye düşündüğüm bir 6 ay beni buralara sürükledi. Radikal bir karar aldım, sevdiğim işi yapmaya karar verdim. Modayı, trendleri takip etmeyi, ilgi çekici fikirleri, vakit harcanarak tasarlanmış her parçayı, sanatı, bir tablonun karşısında 40 dakika durup düşünmeyi, o tablonun esintilerini bir elbisenin eteklerinde görmeyi seviyorum. Kalktım Paris'e geldim o yüzden. Lüks ve Marka Yönetimi Master'ı yapıyorum. Sevdiğim herkesi İstanbul'da bırakmak zor oldu, fakat burada da mutluyum. Kendimle başbaşa, istediklerimi yapmak için hayatımda ilk kez bu kadar boş vaktim olduğunun farkına varıyorum hayretle, her gün. 
Ve tekrar yazmaya başladığımın haberini vermekten de mutluluk duyuyorum tabii. Şehrin kendisi bir ilham kaynağı olduğu, benimle sürekli fısır fısır konuştuğu için artık burada da mızıkçılık yaparsam çok ayıp olur diye düşündüm. Sevdiğim şeyleri, okulda öğrendiklerimi, dinlediklerimi, gördüklerimi paylaşmaya devam. Biliyorum çok tembellik ettim, ama yine de beni okur musunuz ki? Görelim. 
Şimdilik bu kadar. Eiffel'i de ben çektim. Güneş gözümü aldığından pek odaklanamadım diye hayıflanmıştım ama, bence gayet de kuyruğu dik bir fotoğraf olmuş. Ne dersiniz?
Sevgiler.

PS: Blog başlığım değişti, tadından yenmez oldu. Onun için de Mustafa Soydan'a teşekkürlerimi ileteyim. Türkiye'nin gördüğü en iyi sanatçılardan, beni kırmayıp vaktini ayırdı, bu güzelliği blogumun tepesine kondurmam onun sayesindedir. Sitede akıllara zarar işleri var, mutlaka inceleyin bence.

4 yorum:

  1. merhaba :) sanırım bu temelli bir dönüş, öyleyse çok sevindim! aldığın kararlar, attığın adımlar için de tebrik ediyorum seni; her şey dilediğince olsun ;)
    ps. fotoğraf pek güzel, dahasını da isterim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim! daha birçok fotoğrafım var, hepsini sıradan yayınlayacağım:)

      Sil
  2. Merhaba, hayirli olsun senin icin. Benim cok istedigim bi master programiydi is hayatina oyle bi hizli giris yaptim ki viraji alamamis durumdayim. Umarim hayallerin kisa surede gerceklesir.

    Sevgiler,
    Cigdem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba! Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Çok isteyerek başladığım bir program oldu, umarım hayal ettiklerimi bulabilirim diyorum ben de. Umarım hepimiz buluruz. Sevgiler :)

      Sil

atış serbest!