10 Ağustos 2011 Çarşamba

Shopping is my cardio.

Sevgili kızkardeşim Carrie'nin söylediği gibi,alışveriş benim için 45 dakikalık tempolu egzersize bedel! Geçen hafta ve bu hafta spor salonum tadilattaydı,annem ve kardeşim tatile çıkacaklardı,hava çok güzeldi ve bunlar gibi çeşitli bahanelerle ben kendimi sokağa,alışverişin ortasına attım. Her zamanki adresimden -Nişantaşı olur,hep öyleydi ve öyle kalacak- şaşmadım,çoğu şeyi ordan aldım.Umarım siz de onları benim sevdiğim kadar seversiniz dostlarım,artık çeşitli post'lar daha sıklıkla gelecek,izci sözü! Sizi çok seviyorum,xoxo!
Like my sister Carrie says,shopping is like a 45 minutes of cardio for me! Last week and this week,there was a construction thingie in the fitness center that i go,my mom and my little brother were about to go vacation,the weather was lovely and because of so many interesting reasons like these ones;i found myself in  my favorite shopping location of all times:Nişantaşı. I bought some cute stuff that you're gonna like,i hope as much as i do. I promise you guys that i'm gonna write posts more and more often. You have my word,love you all! Xoxo!


pastel'in pastel tonlarına taktım,tavsiye ederim herkese!

sonunda kavuştuk,yay!

uyarıyorum kalıpları küçük,denemeden almayın,normalde 39 giymeme rağmen satış görevlisi numaramı vermemekte ısrarcıydı,haklıymış! ama çok rahatlar,bayıldım!

umarım siz de benim sevdiğim kadar seversiniz takımın yeni üyesini!


henüz okumaya başlamadım,meraktayım..

4 yorum:

  1. niCe post!!! i like the polish!

    www.elblogdechuchus.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. the nails polishes are so cute,especially the two ones on the left <3

    alexandra @
    shoependant.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. hepsi çok güzeller güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. @ChucChus: thanks! they look really cute on nails also:)
    @alexandra: thank you:)
    @tubitos: çok teşekkür ederim,daha güzelleri seninle olsun umarım:)

    YanıtlaSil

atış serbest!