8 Temmuz 2011 Cuma

Sale!

Merhabalar dostlarım! Yine uzun bir ayrılıktan sonra aranızdayım fakat güzel gelişmeler oldu..İş buldum! Sabahları ve öğlenleri size post hazırlamakla geçen günlerim şu anda çok farklı geçiyor,yeni ofise ve arkadaşlarıma alışıyorum,işi öğreniyorum ve gerçekten yazmayı çok özlüyorum! Fakat yeni işim gerçekten muhteşem ve ilginç bir şekilde o beni buldu,bu yüzden de şükrederek çalışıyor,arada da fotoğraflar çekerek ve twitter feed'imi güncelleyerek siz dostlarımla bağlantıda kalmaya çalışıyorum.
Şimdi,takdir edersiniz ki yaz ayları indirim ayları.Ben de sadık bir alışveriş bağımlısı olarak -eh biz kızlar!- aldığım birkaç parça güzelliği sizin için fotoğrafladım ve paylaşacağım..Umarım seversiniz! Gerçi çok birşey yok ama..İndirimden aldığım kıyafetleri ise giymeye başladım bile,malum iş gardrobuna adapte oluyorum,o yüzden çekemedim.Zaten bir iki gömlek ve pantolon,ofis ortamına uygun ve sade:) İşte bu kadar dostlarım,umarım seversiniz:)
Hey there! I know it's been a long while -AGAIN,SORRY:(- but there're some interesting and beautiful changes in my life.1st,i found a job! The mornings and the afternoons passed,and now they're full with office work,new and super helpful friends,and my adaptation process.But don't think like i'm complaining,i love my new job! But i missed writing to you too,fellas:) But if you follow my twitter feed,i'm writing up there more often.

So,let's jump into our header,sales! I'm such a sales person,i want to buy everything which is on sale,it doesn't matter if i need them or not:) I bought some beauties from different stores,i'm gonna share them with you fellas.A couple pair of shoes,a pair of flip flops and so on..Hope you'll like them all,love you! xo..







7 yorum:

  1. o şeffafları bende sevmiştim ama kalıpları korkunç dardı alamadım...gözümkalır bak...:p hepsi çok güseller,iyi günlerde olsun inş.,amin:D

    YanıtlaSil
  2. yeni babetlerin ve defterin bir şahane, hepsini güle güle kullan! işinde kolay gelsin ama arayı bu kadar açma, sonra seni özlüyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. aynen o şeffaf babetleri ben de denedim ama kalıpları çok küçüktü 40 bile sıktı :$ ama aldıklarını çok beğendim :) o süet ayakkabıların çok rahat olduğuna eminim, güle güle giy hepsinii :)
    newyorklover-d.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. iş konusunda çok sevindim, tebrik ederim canım!
    flip floplarına ve deftere bayıldım, çok şirinler, hepsini güle güle kullan..


    http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. how many visits have per day???


    http://jgmydiary.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. şu yeşil kalemin markası ne

    YanıtlaSil

atış serbest!