26 Haziran 2011 Pazar

Sunday Outfit

Sunday Outfit

Selamlar dostlarım! Yeni bir kombin ile karşınıza çıkmadan önce,kombinde kullandığım Jeffrey Campbell ayakkabılara bittiğimi söylemek ister,yetkililere duyurmayı bir borç bilirim! Nars oje ise bu hafta içi benim olacak yüksek ihtimalle..
Şimdi şöyle ki,madem birazcık serin bir pazar gününe uyandık,madem ki kot gömlekler ve beli açık bırakma modamız tüm hızıyla döndü,madem ki maxi etekleri hala çok seviyoruz;o zaman cici bir kız olup bunların hepsini bir araya getirmek bana düştü! Pazar günü ne giysem de dışarı çıksam telaşına düşen okurlarım için..Hasır çanta h&m'den,ben de inceleme fırsatı buldum,hoş bir parça.Yazın plaja da götürebilirsiniz ama benim gibi bir havlu bir güneş kremi insanıysanız çantaya gerek kalmıyor tabii:)
Eteğe ise söyleyecek lafım yok hakikaten.Bir kumaşçıya gidip muadili için renk avına çıkmaya niyetliyim,gelişmeleri siz dostlarıma aktaracağım:) Sevgiler!
ps:Daisy'i henüz denememiş olan arkadaşlarım varsa,üzülürüm.Muh-te-şem.
Hey guys! At first,i'd like to introduce you something.It's my last favorite item in my wishlist,that jeffrey campbell high heels with stripes.LOVE AT FIRST SIGHT would be the right quote for these beauties.
Now,let's jump into out main subject.In here,Turkey,we woke up in a very cloudy sunday morning,i decided to prepare an outfit for cosy sunday brunches.Maxi skirt,oversized bag (from h&m and it's lovely),a fresh smell and a nail polish that pulls attention.(NARS-Kismet and it should be mineee!) 
So fellas,that's all.Hope you'll like it,please add some comments below.Love you,bisous!


Red Herring blue blouse, £28
Richard Nicoll maxi skirt, $625
Jeffrey Campbell platform high heels, $120
H M straw handbag, £30
Chan Luu leather bracelet, $345
Linda Farrow Luxe retro sunglasses, $425
Prada sunglasses, $270
CO OP Barneys New York skinny belt, $95
Fedora hat, $13
Guerlain Terre Indigo Four-Shade Palette, $59
MARC JACOBS 'Daisy - Eau So Fresh' Eau de Toilette, $85
NARS Nail Polish - Kismet, $17

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

atış serbest!