16 Haziran 2011 Perşembe

Benim ol:Adidas!

Merhabalar herkese! Evet eskisi kadar sık yazamadığımın farkındayım ama sizi unuttuğumdan değil,şöyle ki ben mezuniyet aşamasında olan bir kızcağız olduğumdan zamanımın çoğu okulda geçiyor çünkü gerekli evrakları tamamlarsam master için başvurulara geçeceğim.Böyle işte:) Şans dileyin bana,hayallerin gerçekleşmesi için çaba ve iyi niyet gerekir değil mi? :)
Aslında bugün de birşeyler yazmayı planlamıyordum ama mailime öyle güzel fotoğraflar düştü ki,bakmadan edemedim! İyi ki de bakmışım,çünkü imdadıma yetişti resmen! 
Şimdi efendim,başlıktan anladığınız üzere konu Adidas.Benim olmasını istediğim ise,saatleri! Bu senenin modası rengarenk saatlerden bir tane de ben istiyordum ve malesef herkeste aynı modelin pembesini-mavisini görmekten o kadar sıkılmıştım ki kararımdan cayıp param cebimde kalsın diyecektim.Ama artık diyemiyorum,özellikle Adidas'ın yaz için özel hazırladığı, neon renklerden ilham aldığı yeni saat koleksiyonunu gördükten sonra! Saatte detayı fazla sevmeyen ve basit dokunuşları dahice bulan bir insan olarak Adidas'ın minimal ve kullanışlı bu yeni modellerine bayıldım! Ayrıca öğrendiğime göre deri ve plastik kayış seçenekleri mevcut,dakika ve saniyeyi gösteren kronograf ve dijital/otomatik opsiyonlu modelleri de var.Eh,daha ne olsun:) Bir saatten beklenen en yüksek performansı sunabilir.Resimlerde gördükleriniz ise kesinlikle favorim.Peki nerede bulacağız bu güzellikleri? Saat&Saat tabii ki,bütün modelleri orada inceleyebilirsiniz dostlarım:)







Peki Adidas'tan başka neler var ki? Diye soruyor musunuz? Adidas, Gc, Cerruti 1881, Burberry, Emporio Armani, Diesel, Guess, Hugo Boss, Esprit, Roberto Cavalli, Welder, Pandora, Michael Kors gibi birçok marka elinizin altında,hemen bakacağım ben! diyorsanız buyrun böyle alalım sizi dostlarım:) ışınla beni scotty!

1 yorum:

  1. Baska bir blog'dada görmüstüm bu saatleri, ve ilkine bayildim, yesil olan cok güzel yaaaaa

    YanıtlaSil

atış serbest!