11 Şubat 2013 Pazartesi

Grammy's 2013

Selam herkese! Aslında böyle bir post yayınlamak geçmiyordu içimden, ama çok sevgili okurlarımdan biri twitter aracılığı ile istek yaptı. O zaman bu post sana ithaf olsun İlayda'cığım :)
Umarım hepiniz iyisinizdir, halet-i ruhiyeniz benimkinden daha iyi seyrediyordur. Ben sınavlar sunumlar derken kafamı dışarı asla uzatamıyorum ve blogumu çook boşluyorum. Ama Şubat sonunda okulumun teorik eğitim kısmı bitiyor, daha sık buralarda olabilmeyi ümit ediyorum:) 
Gelelim post'un konusuna. Malumunuz, dün Grammy ödülleri dağıtıldı. Mumford & Sons yılın albümü ödülünü aldığı için şahsi olarak hiçbir tatminsizliğim sözkonusu değil, kendilerini pek severim. Kıyafetlerden yana ise hayli kısır bir ödül töreni olmuş, ben tabloid gazetelerden takip edebildim. En sevdiğim / sevmediğim 5 ismi de sizlerle paylaşmak istedim. Sevmediklerimden başlayacağım ki post güzel bitsin :)
Hey everyone! Actually, I wasn't in the mood for a "Best Looks of bla bla award" post, but one of my lovely readers just asked me to do it so here I am and this post is for you, İlayda :)
I hope all of you are fine, at least, better than me. I'm like blocked because of all my exams and presentations and just ignoring the fact that I'm actually a blogger. But theoretical education in my school is going to finish at the end of February so, I hope that I can be more hardworking:) 
So here we go, the Grammy's. Mumford & Sons took the album of the year award so I'm extremely happy at all. But I saw the dresses, and didn't like them mostly. And I'd like to share 5 favorite / unfavorite looks of Grammy's for me. I'm gonna start from the worst, so the post can end well heheh, love you all! 

Nicole Kidman Vera Wang elbisesi, ortadan ayrılmış saçları, garip duruşu ve bence yanlış çamaşır tercihi ile uzun süredir çözemediği kıyafet sorununa yine bir çözüm getirmiş değil. Sevmedim.


Katy Perry Gucci'nin son koleksiyonundan bir kıyafet seçmiş. Grammy'lerin sıkı dekolte yasağına uymuş, fakat kendine has bir şekilde. Evet şanslı bir hanımefendi, ama sanırım biraz gözümüze sokma durumu olmuş:)


Alexa Chung'ın bu hanım hanımcık halleri beni çok sıkıyor artık. Ruju ve ayakkabıları hariç elbisesi çok gereksiz sade.


Anthony Vacarello'su ile Jennifer Lopez yine sergiliyor. O bacak çok gereksiz sırıtıyor, benden söylemesi.


Florence Welsch ve Givenchy elbisesi.. Ben susayım.


Gecenin en güzel kadını! Kendisi için özel hazırlanmış Alaia elbisesi içinde Rihanna muhteşemdi, bayıldım. Tek kelimem yok.

Bir tane daha eklemek istedim, ay elbisenin kuyruğuna bakın :) ÇOK GÜZEL.


Beyoncé Osman tasarımı pantolon kombini içerisinde adeta "Jilet gibi." çok sevdim.


Kızkardeş Solange Knowles da şeker gibi, narçiçeği Louboutin'leri pek hoş.


Kelly Rowland baya "açık ve net" bir duruş sergiliyor :) Ama yine de güzel. Çünkü vücudu da güzel. Grammy ödüllerinin yönetmeliğine uyulmuş mu, uyulmamış :)


En iyisi bitireyim dedim. Justin Timberlake geri döndüğü için çok çok mutluyum! Ayakkabılarına aşık oldum, belirteyim.