26 Temmuz 2011 Salı

I'm back! Finally!

Selamlar,serlamlar,10 bin kere selamlar!Çok özlemişim yazmayı ya,blogumu o kadar boşladım ki dostlarım! Ama kızmayın,bu temmuz son birkaç yılın en yoğun temmuzu,sanırım ben dahil herkes için böyle:)
Şimdi,en son postumu resmen 3 hafta önce yazdığım için -tamam tamam vurmayın- bu kızcağızda haberler birikti tabii.İş bulduğumdan bahsetmiştim,bir de sınavlarımı atlatıp resmi olarak MEZUN olunca -evet hala çok sevinçliyim- bu yaz benim yazım oluverdi! Gerçekten size yazmadığım bu süre içerisinde ben finaller,bütler,yeni işim ve birden çıkıveren tek ders ile uğraşıyor,resmen nerede uyuyup nerede uyandığımı bilemiyordum.Keza bu yoğun tempo metabolizmamı aldı hasta etti,grip oldum ve üç gündür de aşırı halsizdim bu yüzden.Ama gezmemden geri kalmadım,mezuniyet kutlamaları için beni dışarı sürükleyen arkadaşlarıma katıldım sosyal bir insan olarak:)) Buradan da söyleyeyim,bu aşırı nemrut,çekilmez,sinirli olduğum günlerde bana katlanıp "geçecek" diyen herkese,başta ailem olmak üzere arkadaşlarıma ve yazdıklarımı okuyup beni twitter'dan da takip eden herkese tek tek teşekkürler.Çok çok şanslı biri olduğumu daha iyi anlıyorum artık ve şükürler olsun ki hepiniz hayatımdasınız.
Peki bu esnada hiç mi birşey yapmadım? Yaptım tabii,ofis için gardrop yenilemiştim zaten,ona birkaç parça daha ekledim,mükemmel siyah çanta'ya hala ulaşamadım:( , kulaklıklarımı bozdum,boğaz moğaz dinlemedim dondurmaları pata küte götürdüm,tek derse kaldığımı öğrenince resmen böğürerek ağladım -kuzenim iyi panikledi yalnız,onu arayıp ağladım çünkü:)- kahve komasına girdim,uyku ortalamamı günde 3 saate düşürdüm,harry potter'ı izledim -ben sevdim ama sizin yorumlarınız da çok önemli- kulaklıklarımı yeniledim,bol bol fotoğraf çektim.Şimdi de siz dostlarımla instagram sayesinde filtrelediğim temmuz özetimi paylaşmak isterim.Artık kısmetse bol bol post yazacağım,ihmal edersem twitter'dan mention'layın,bu kızı uyarın! Hepinizi çok seviyorum,xo!
Heeeey ya! -yeap i do like outcast-
You have no idea about how much i missed posting my blog guys! I'm so sorry about my absence,but i was a busy bee during whole july,just like everyone else that i could keep in touch with,they all talked about how july passed,like a thunder maybe?
Well,it's obvious that my last post came 3 weeks ago,that means i have tons of things and news to tell you.I told you that i've found a new and amazing job but here comes the big news, I GRADUATED! -yeap i'm still veryververy happy- and this changed my summer into a fairytale! Seriously,i was working very hard to pass my exams because this year was also my senior year.I have no idea about what did i eat,what did i say,where and when did i go to sleep during this hard process.I just want to say THANKS! to everyone who supported me,who said "everything's gonna be ok" and love me no matter what.I know i can be a very impossible lady to be with:)
So what did i do during this 3 weeks? Well here we go; i bought some new clothes for my formal wardrobe,my earphones got broken and i bought new ones -oldies were red,newbies are black and i missed my red babies so much:( but these ones have amazing bass! -when i found out that i have to take one last exam for my graduation,i cried like a spoiled little 5 year old on the phone to my cousin, i drank a lot of coffee -seriously,a lot- i ate every junk food that i could buy -even ice cream,with my sick throat- i watched last harry potter film (curious about your thoughts..) and i took lots of pics for my instagram account.I'm gonna show you my 3 weeks without a post with that pics! Hope you enjoy them all,take care! xo!

wishlist!

survivor reşat. her koşulda hayatta kalabilir:)

metin'i cinnetler içerisinde çalışmaya sürükledim,kitabı açmadı gördüğünüz üzre.

cremeria milano'nun limonlu dondurması

kimin elinin nerede olduğunun belli olmadığı bir kutlama gecesi:)

arada derede alıverdiğim koleksiyonumun 40. üyesi:) viva la moleskine!

junk food volume:1

bu çok süperdi,yoğurtlu dondurma! kahve dünyası'nda:)

hastayken günleri böyle geçirdim..

8 Temmuz 2011 Cuma

Sale!

Merhabalar dostlarım! Yine uzun bir ayrılıktan sonra aranızdayım fakat güzel gelişmeler oldu..İş buldum! Sabahları ve öğlenleri size post hazırlamakla geçen günlerim şu anda çok farklı geçiyor,yeni ofise ve arkadaşlarıma alışıyorum,işi öğreniyorum ve gerçekten yazmayı çok özlüyorum! Fakat yeni işim gerçekten muhteşem ve ilginç bir şekilde o beni buldu,bu yüzden de şükrederek çalışıyor,arada da fotoğraflar çekerek ve twitter feed'imi güncelleyerek siz dostlarımla bağlantıda kalmaya çalışıyorum.
Şimdi,takdir edersiniz ki yaz ayları indirim ayları.Ben de sadık bir alışveriş bağımlısı olarak -eh biz kızlar!- aldığım birkaç parça güzelliği sizin için fotoğrafladım ve paylaşacağım..Umarım seversiniz! Gerçi çok birşey yok ama..İndirimden aldığım kıyafetleri ise giymeye başladım bile,malum iş gardrobuna adapte oluyorum,o yüzden çekemedim.Zaten bir iki gömlek ve pantolon,ofis ortamına uygun ve sade:) İşte bu kadar dostlarım,umarım seversiniz:)
Hey there! I know it's been a long while -AGAIN,SORRY:(- but there're some interesting and beautiful changes in my life.1st,i found a job! The mornings and the afternoons passed,and now they're full with office work,new and super helpful friends,and my adaptation process.But don't think like i'm complaining,i love my new job! But i missed writing to you too,fellas:) But if you follow my twitter feed,i'm writing up there more often.

So,let's jump into our header,sales! I'm such a sales person,i want to buy everything which is on sale,it doesn't matter if i need them or not:) I bought some beauties from different stores,i'm gonna share them with you fellas.A couple pair of shoes,a pair of flip flops and so on..Hope you'll like them all,love you! xo..