26 Haziran 2011 Pazar

Sunday Outfit

Sunday Outfit

Selamlar dostlarım! Yeni bir kombin ile karşınıza çıkmadan önce,kombinde kullandığım Jeffrey Campbell ayakkabılara bittiğimi söylemek ister,yetkililere duyurmayı bir borç bilirim! Nars oje ise bu hafta içi benim olacak yüksek ihtimalle..
Şimdi şöyle ki,madem birazcık serin bir pazar gününe uyandık,madem ki kot gömlekler ve beli açık bırakma modamız tüm hızıyla döndü,madem ki maxi etekleri hala çok seviyoruz;o zaman cici bir kız olup bunların hepsini bir araya getirmek bana düştü! Pazar günü ne giysem de dışarı çıksam telaşına düşen okurlarım için..Hasır çanta h&m'den,ben de inceleme fırsatı buldum,hoş bir parça.Yazın plaja da götürebilirsiniz ama benim gibi bir havlu bir güneş kremi insanıysanız çantaya gerek kalmıyor tabii:)
Eteğe ise söyleyecek lafım yok hakikaten.Bir kumaşçıya gidip muadili için renk avına çıkmaya niyetliyim,gelişmeleri siz dostlarıma aktaracağım:) Sevgiler!
ps:Daisy'i henüz denememiş olan arkadaşlarım varsa,üzülürüm.Muh-te-şem.
Hey guys! At first,i'd like to introduce you something.It's my last favorite item in my wishlist,that jeffrey campbell high heels with stripes.LOVE AT FIRST SIGHT would be the right quote for these beauties.
Now,let's jump into out main subject.In here,Turkey,we woke up in a very cloudy sunday morning,i decided to prepare an outfit for cosy sunday brunches.Maxi skirt,oversized bag (from h&m and it's lovely),a fresh smell and a nail polish that pulls attention.(NARS-Kismet and it should be mineee!) 
So fellas,that's all.Hope you'll like it,please add some comments below.Love you,bisous!


Red Herring blue blouse, £28
Richard Nicoll maxi skirt, $625
Jeffrey Campbell platform high heels, $120
H M straw handbag, £30
Chan Luu leather bracelet, $345
Linda Farrow Luxe retro sunglasses, $425
Prada sunglasses, $270
CO OP Barneys New York skinny belt, $95
Fedora hat, $13
Guerlain Terre Indigo Four-Shade Palette, $59
MARC JACOBS 'Daisy - Eau So Fresh' Eau de Toilette, $85
NARS Nail Polish - Kismet, $17

23 Haziran 2011 Perşembe

Daily Make-Up Routine

Herkese selamlar! Biliyorum dostlarım arayı fazla açıyorum ama inanın nedenlerim çok geçerli.Hepsini anlatırsam roman olur ama zamanında canlı bildirmiştim,twitter size anlatsın:) Sadece şu anda iyi ve yeni şeyler yazmaya hazırım diyeyim:)
Efendim şimdi,size daha önce cilt bakımı için neler yaptığımdan bahsetmiştim.Ama geçen gün zetfashion'ın blogunu ziyaret ettim ve kendisinin de böyle cilt bakımı ve makyaj rutinini anlattığını gördüm ve sizler için de yapmaya karar verdim:) Cilt bakımı rutinimi biliyorsunuz,bakalım makyaj rutinimi nasıl bulacaksınız:) Sorunuz varsa seve seve cevaplarım,haydi resimlere:)
Hey guys! I know i'm totally lost in these days but i have lots of logical reasons for that.If you want to know,follow me on twitter and read the whole story piece by piece:) But now i'm ready to write somethings good:)

So,i've written a post about my daily skincare routine before but a couple of days ago,while i was reading a post in zetfashion,i just wanted to write a post about my daily make up routine and share with you my friends.So this post is inspired by zetfashion:) Hope you'll like it fellas,let's jump into photos!



Garnier Roll On:Göz altları için.Muhteşem.
Mac StudioFix Pudra:Fondötene kesinlikle gerek yok,evrenin en iyi pudrası.
Body Shop Concealer Pencil:En açık rengi,rengimi sabitlemek için.
Clinique Quick Blush:Evrenin en iyi allığı.Peach in a Pinch.
Clinique Pore Minimizer:Burnumda ve t bölgemdeki gözeneklerin kontrolü için.




Clinique QuickLiner for eyes:En süper göz kalemi.Ne akma,ne bulaşma yapıyor.Renkleri ise Moss,Indigo,Grape.
EyeLiner:Maybelline LineDefiner.Siyah/Kahverengi tonu.Kalem tutar gibi,çok kullanışlı.

Clinique High Definition Lashes:Hayatta vazgeçmeyeceğim tek makyaj malzemem.Sürekli kullanıyorum,tavsiye ederim.
Benefit BadGal Blue:Muazzam büyüklükte bir fırça ve olabilecek en canlı mavi.Sürekli kullandığım bir diğer rimel.
Dior Diorshow:En yeni keşfim.Sabun gibi kokuyor ve kirpiklerinize tam hacim veriyor.Paranıza kıyıp alın bence.


Clinique Chubby Stick:Whole Lotta Honey,en süperi.
Body Shop Lipstick:En nude,en yapışmayan,en çok sevdiğim rujum.06.

16 Haziran 2011 Perşembe

Benim ol:Adidas!

Merhabalar herkese! Evet eskisi kadar sık yazamadığımın farkındayım ama sizi unuttuğumdan değil,şöyle ki ben mezuniyet aşamasında olan bir kızcağız olduğumdan zamanımın çoğu okulda geçiyor çünkü gerekli evrakları tamamlarsam master için başvurulara geçeceğim.Böyle işte:) Şans dileyin bana,hayallerin gerçekleşmesi için çaba ve iyi niyet gerekir değil mi? :)
Aslında bugün de birşeyler yazmayı planlamıyordum ama mailime öyle güzel fotoğraflar düştü ki,bakmadan edemedim! İyi ki de bakmışım,çünkü imdadıma yetişti resmen! 
Şimdi efendim,başlıktan anladığınız üzere konu Adidas.Benim olmasını istediğim ise,saatleri! Bu senenin modası rengarenk saatlerden bir tane de ben istiyordum ve malesef herkeste aynı modelin pembesini-mavisini görmekten o kadar sıkılmıştım ki kararımdan cayıp param cebimde kalsın diyecektim.Ama artık diyemiyorum,özellikle Adidas'ın yaz için özel hazırladığı, neon renklerden ilham aldığı yeni saat koleksiyonunu gördükten sonra! Saatte detayı fazla sevmeyen ve basit dokunuşları dahice bulan bir insan olarak Adidas'ın minimal ve kullanışlı bu yeni modellerine bayıldım! Ayrıca öğrendiğime göre deri ve plastik kayış seçenekleri mevcut,dakika ve saniyeyi gösteren kronograf ve dijital/otomatik opsiyonlu modelleri de var.Eh,daha ne olsun:) Bir saatten beklenen en yüksek performansı sunabilir.Resimlerde gördükleriniz ise kesinlikle favorim.Peki nerede bulacağız bu güzellikleri? Saat&Saat tabii ki,bütün modelleri orada inceleyebilirsiniz dostlarım:)







Peki Adidas'tan başka neler var ki? Diye soruyor musunuz? Adidas, Gc, Cerruti 1881, Burberry, Emporio Armani, Diesel, Guess, Hugo Boss, Esprit, Roberto Cavalli, Welder, Pandora, Michael Kors gibi birçok marka elinizin altında,hemen bakacağım ben! diyorsanız buyrun böyle alalım sizi dostlarım:) ışınla beni scotty!

11 Haziran 2011 Cumartesi

Seviyorum../I love..

Merhaba! Haftaiçi,tatilden önce/sonra aldığım,bana gönderilmiş,hediye edilmiş olan şeyleri,sağda solda rastladığım detayları bundan sonra bu başlık altında yazayım diyorum.Resimleri paylaşayım,onlara baktıkça duyduğum mutluluğu siz de hissedin.Moleskine sevgimi bütün arkadaşlarım bilir,defteri görünce hiç tereddüt etmedim:) Ojeleri yaşadığım semttteki bir eczanede buldum,hem de gerçekten uygun fiyatlılardı! Yellow Kitty'nin namını çoğu güzellik blogunda okumuştum fakat black platinium benim siyah sevgimden ötürü geldi benimle:)Clinique yüz kremi çok sevgili Clinique türkiye ekibinden,tatil öncesi bana bundan daha güzel bir hediye gönderemezlerdi! 30 faktörle beni Yunanistan'ın güneşinden,Makedonya'nın nemsiz sıcağından korudu..Tatile çıkacak okurlarıma kesinlikle tavsiye ederim! Nişantaşı fotoğrafı birkaç pazar öncesinin kahvaltısından,Saray'da yemiştik sanırım arkadaşımla..Boğaz manzarası ise çengelköy kıyısından..İşte böyle:)Bazen çok küçük şeylerle mutlu olmalı insan,çünkü öbür türlüsü hayatı iyice çekilmez hale getiriyor sanki..Öyle değil mi? Sevgiler:)
Hey there! I wanted to make a post about the things that made me happy during this weekend,before/after my vacation to greece.Some of them are bought by myself,some of them came as presents,the others are simple beauties that i've noticed while my life is going on.The notebook is a special edition for peanuts and i have a eternal hunger for the moleskine notebooks,so i couldn't miss the chance:) The nail polishes are from a pharmacy from my neighbourhood and they were quite affordable! I heard the fame of yellow kitty from different beauty blogs,but black platinium came with me because i LOVE black.Clinique face cream is a gift from the lovely team of cliniqueturkey,they couldn't send a better gift before my trip to Greece and Macedonia! It protected me from the hot weather,everytime of the day.I totally recommend it to all my friends who're planning to go somewhere sunny for the vacation:)The photos that i've took from the streets are from Nişantaşı and Çengelköy..We should catch the chance of being happy with every simple little thing,huh? Love you all fellas,xo!

Clinique'den gelen bu muhteşem yüz kremini,Yunanistan'da hayatımı kurtardı dostlarım! / The amazing face cream that came from Clinique,it saved my life in Greece my friends!


Moleskine Koleksiyonumun en son üyesini../Last member of my Moleskine collection..

Pazar günleri Nişantaşı'nı../Nişantaşı in Sundays..

Sağlıklı yaşamayı../Living in healty ways..


Çengelköy'de bulduğum sahaf tezgahını../The bookseller that i've found in Cengelkoy,İstanbul

Kapalı havada Boğaza inmeyi../The Bosphorus in cloudy weather..

Sally Hansen'ın Black Platinium ve Yellow Kitty tonlarını../Black Platinium and Yellow Kitty from Sally Hansen..

 Çocukluğuma dönmeyi../A sweet trip to my childhood..

7 Haziran 2011 Salı

Simplicity wins.

Bu akşam bana yollanan her şey gerçekten muhteşem dostlarım! Size ne yazsam diye düşünürken karşıma çıkan bu fotoğraflar uzun zamandır gözden kaçırdığım ama çok sevdiğim dekorasyon için kilit parçaları toplama aşkımı tetikledi.Bilgisayarımda siz arkadaşlarım için her şeyi depolarım,her fotoğraf her söz her detay,dekorasyon fikirleri da bunlardan biri.Ben bir evi dekore ederken her zaman basitlik,kullanılabilirlik ve orjinallikten yana olan bir insanım,ama bu üç özellik sadece ikea'da yok tabii.İşte bana keşke evimde de böyle parçalar olsa dedirten birkaç detay.Linkleri altta,tıklayıp satın alabilirsiniz.Küvete ve turuncu sandalyeye bittim,sevgiler:)
Tonight is definitely one of my favorite nights about my blog! So many awesome looks,pics and ideas came and as a loyal blogger,i couldn't wait the morning to share them with you my friends:) Tonight's main subject is decoration.I call myself "a simple human" when it's about decorating a house,a room or any place that you're planning to spend your time in.In the home/room the furnitures must be simple,useful and original.And ikea is not the only one where we can see these 3 specialities in designs.Here are some creative ideas for decorating,links are down below,feel free to visit and buy them:) I loved the bathtub and the orange chair,wish they'd be mine:) Love you all fellas!


http://cribcandy.com/home/picks/triplette-chair/79573/

http://shestakovych.com/portfolio/arms-chair

http://sweet-station.com/blog/2011/04/shoe-lamp/

http://www.peterbristol.net/projects/training-dresser/

http://www.etsy.com/listing/73337061/stone-path-mat


http://www.digsdigs.com/stylish-canned-bench/

http://www.digsdigs.com/stylish-canned-bench/

http://www.bookofjoe.com/2011/05/glass-bathtub.html

2 Haziran 2011 Perşembe

Nasıl giyelim? Kaftan

Nasıl giyelim? Kaftan

Selamlar! Hazır dün Muhteşem Yüzyıl'ı izleyip eskilerin ihtişamına hayran kalmış izleyicilerim varken,kaftanla bir post hazırlamazsam olmaz dedim:) Tabii artık günümüzde padişahların veya harem mensuplarının giydiği türden kaftanları artık sadece mcqueen'in barok modellerinde,rochas'ın A tipi elbiselerinde görüyoruz,benim sonia rykel kaftanım daha modernist bir yorumla tasarlanmış.Ama öyle bir pembe ki fark edilmemek imkansız! İster sandaleti portföyü kaptığınız gibi gündüz vakti arkadaşlarınızla buluşmaya gidin,ister pump'larınızı çekip zincirli çantanızı da alarak gece dışarı çıkın.Aksesuar sevmeyen ben yine bileziklerle kurtardım,ama önünüzü doldurmak için renkli bir kolye düşünebilirsiniz.Her iki durumda da göz alacak olan sizlersiniz dostlarım:) Eteklerinde tarihi sürükleyen kaftanı bu yaz dolabınızdan eksik etmeyin derim ben.Sevgiler:)
Hey there,fellas! i saw this amazing sonia rykel kaftan,and i immediately decided to prepare a look for you! Well,kaftans means a lot for Turkish and Ottoman history,it's one of the biggest element in our perspective of fashion.It was the main piece that a sultan wears when he reaches the throne and starts to rule the empire.In these days,we usually see kaftans with much more modern lines,but with a color like this pink,you don't have to emulate the past,you'll definitely pull the attention in this century,my friends:) I picked a pair of sandals and mj clutch for the day-look,and i prefered pumps and chain-straw bag for the night.I don't like accesories very much so this kate spade bracelets saved me,but if you do,pick a big necklace and start to shine:) Love you all guys,xoxo!
Nasıl giyelim? Kaftan by ibegum featuring orange shoes

1 Haziran 2011 Çarşamba

Sınırdışı vol:2 Yunanistan.

Selamlar yeniden! Gezi postunun ikinci yarısıyla karşınızdayım dostlarım.Resimler çok fazla,yine her şeyi anlatacaklar ama olsun,ben yine de birşeyler karalamak istiyorum sizlere:)
Yunanistan Makedonya'ya kıyasla çok daha fazla gelişmiş,ve kesinlikle ziyaret etmeniz gereken şeylerin çok daha bol olduğu bir ülke.11 milyon nüfus,10 milyonu seçmen.Sokaklarda çocuklar,bebekler az:)
Selanik,Kavala,Gümülcine,Dedeağaç gibi kentleri gezdik biz,Selanik'te konakladık.Bir şehre benzetebilirsem İzmir diyebilirim ama İzmir bence daha güzel.Kavala tam bir sahil kenti ve açık ara farkla en sevdiğim şehir oldu.Gümülcine ve Dedeağaç ise bu ikisine nazaran daha sönük ama çok derli-toplu,yaşanası kentler.
Baştan söyleyeyim,halk bir garip.Cumartesi günün tamamını gezerek geçirdik,insanlar evlerine gitmediler kafelerden,publardan kalkıp.Eğlenmek ritüel,her akşam çıkıyorlar.Aristoteles meydanları efsanevi,hep dolu.
Uzo rakı ile yarışamaz,ama taverna eğlenceleri bizim buradakilere kafa tutabilir.Birbirlerini tanımadan kol kola danseden insanlar,muhteşemdiler!
Eğlenmeyi,gezmeyi,sigara/kahve/şarap tüketmeyi seven bir halk.Atatürk'ün evini Selanik'te tertemiz muhafaza etmeleri gönül okşayıcı,türklere olan tavırları biraz garip.Sevilip sevilmediğimizi anlamadım:)
Yerel yemek yok gibi,köfte ve pita ekmeği yiyorlar,kalamarı bütün kızartıyorlar,balık ve diğer deniz ürünleriyle gururlular,bifteği ise az pişmiş servisliyorlar.Bana hiç gelmedi işin o kısmı:) Etimi çok pişmiş seven bir insanım ben.
Hepsi bu kadar,resimlere bıraktım sözü.Sorularınızı sorabilirsiniz,memnuniyetle cevaplarım:) Blog postlarına hız veriyorum artık,sevgiler:)
Hello there,again:) With my second part of the travel posts.This time,i'm gonna tell you somethings about Greece.
It's definitely more and more developped city than Macedonia,and it's got a lot of historical places to visit.There are 11million people live in greece,10 million of them are able to vote in elections.It's so hard to see babies and little children in the streets:)
We travelled to 5 cities,we stayed at thesalloniki,after that we want to kavala,gumulcine and alexandriapolis.The most beautiful of this 4 is definitely kavala.It's a coastal city,the scenery was amazing.Gumulcine and Alexandriapolis were also good,proper cities to live in.Thesalloniki was just like İzmir,but İzmir looks better:)
The greeks are,well how can i say..interesting.They love entertaining themselves,it was saturday when we started to walk around the country,and they were up all day and night.They love smoking/coffee/wine.A lot.They are going to local greek clubs for dancing and they listen greek songs,they don't prefer another language.The square of Aristoteles is always full.Their attitude to us was blur,i couldn't understand if they love us,or not.But their attention on keeping Ataturk's home safe and clean,definitely deserved respect.
Well the only thing that surprised me is,they don't have a local cuisine.Well it's weird because i expected to eat some interesting meals.You know,i thought that i was in a big-historical country and i hoped that they do have local tastes to show us.But no,their sea-food,huge meatballs with pita bread,and their breakfast without basic cheese-tomatoes-olives triangle must have been seemed enough for them.but it wasn't enough for us:)Their croissants was legendary though,i loved them.
So that's all my friends.If you have any questions to ask,leave as a comment.Love you all,xoxo!