28 Nisan 2011 Perşembe

New Purchases!



Selamlar dostlarım.Çok Şükür ki,yeniden!Bu seferki post kendine bakım haftası kapsamında.Elimdeki ürünler o kadar güzeller ki! Hemen başlıyorum anlatmaya.
Şimdi ilk olarak bu bana çok sevgili Clinique Türkiye Ekibinin bir hediyesi olarak geldi.Hemen ondan başlıyorum:) Ürün bir iki hafta önce geldi ama deneyip siz dostlarıma deneyimlerimi öyle aktarmak istedim,zira ben kozmetik ürünleri konusunda youtube'un makyaj guruları gibi engin bir bilgiye sahip olmadığımdan dolayı,deneyimleyip görmek istedim.
Ürünün adı,Clinique Dark Spot Corrector.Piyasaya 30ml ve 50ml seçenekleriyle çıkmış olan,Clinique'in en yeni cilt bakım ürünlerinden biri.Bendeki 50ml olanı.Yaşlanma,Stres,Ergenlikte yaşanan sivilce problemleri bize çok iyi izler bırakmıyor,işte bu harika ürünün işlevi tam olarak burada kendini gösteriyor.Günde iki kez sorunlu bölgeye uyguluyorsunuz ve 1 ay içinde sonuç alıyorsunuz.Ben hala kullanmaya devam ediyorum,yaşlanma lekeleri bulunan annem de kullanıyor ve üründen çok memnun.Her zamanki Clinique güzelliklerine bu ürün de sahip:kokmuyor ve yoğun bir dokusu olduğundan şişeyi boşaltmanıza gerek kalmıyor.Muhteşem.
Diğeri için çok bekledim,çok aradım ama karşıma pazar akşamı çıktı.Adı Clinique Chubby Stick.Rengi de Whole Lotta Honey.Ben normalde ruj kullanmam,geçen postumda bahsettiğim Body Shop rujum bu aralar vazgeçmediğim tek dudak ürünüydü ama takıma chubby'i de kattım!Ama diğer renklerinde gözüm kaldı,hele bir şeftali tonu vardı ki..Ama o başka bir zamana:)Lip balm diyebiliriz onun için,renk vereninden ve kokmayanından.Nude renkleri tercih eden bünyem şaşmadı,kendisini hemen teamclinique'e kattı:)Ama wopping watermelon adlı tonunda da gözüm kalmadı değil:)
Bu seferlik bu kadar dostlarım.Ürünler hakkında sorunuz olursa memnuniyetle cevap veririm.Sevgiler:)

Hey guys! Hope everyone is ok.Today's post is about make up and skin care products.Again:)
I've 2 products to introduce you guys.One of them is came from the lovely team of CliniqueTurkey,and it's Clinique's brand new skin care product.
It's called Clinique Even Better Dark Spot Corrector.It helps getting rid of the dark spots occured because of age,acnes from teenage years and stress.Use 2 times in a day,and after a month,voila! It's amazing.Me and my mom are using it and we're both so glad.

The other one is Clinique Chubby Stick Lip Balm in the color of Whole Lotta Honey.I don't use lip products a lot and i don't know so much about them (i'm not a make-up guru you know:)) but this lovely thing totally stole my heart.It moisturises,it gives a shiny nude color and it doesn't smell,yay for that! I hate make up products that smell.And there's another chubby called wopping watermelon,and it totally stole my heart either!

So that's all for today,fellas.If you have anything to ask,i can answer them gladly.Love you all,take care! :)

26 Nisan 2011 Salı

Son zamanlarda..


Bunu bugün çok sevdiğim hatta en sevdiğim bloggerlardan biri olan hazal yılmaz'ın sitesinde gördüm,bu aralar gözüne kulağına aklına fikrine takılanları ana başlıklar halinde sıralamış..biraz benim en son ne yaptım sayfama benzettim ama sorular farklı o yüzden bunları da siz dostlarım için cevaplayayım dedim.
Evet başlıyoruz o zaman,bu aralar..

Favori Dizim: Glee.Ötesi yok.O kadar garip bir bahar ki benim için,böyle neon renklerine,warblers çocuklarına,akapella şarkılarına hasta olduğum.Liseli atışmalarına sevecen sevecen güldüğüm.Çok seviyorum:)
Durmadan dinlediğim:Somewhere only we know-The Dalton Academy Warblers.Glee çocuklarından bir grup,asıl kayıtlar Tufts University Beelzebubs tarafından yapılıyor. Bir de redd-her neyse var,akşamlarımı çok fena dağıtıyor ama hala sadığım,bırakmıyorum.
Olsa da yesek dediğim: Öğlenden beri dükkan burger'de satılan herhangi bir hamburgerin hayaliyle yanıp tutuşuyorum,ama sabaha komşufırın'ın çikolatalı kruvasanları olsa da yesek'e çeviririm ben bunu.
Beğendiğim Modacı:Prabal Grung.O ayakkabılar çok fena.Ama proenza schouler'e de kıyamadım.
Takıntım:Merdivenlerde yapıyorum,böyle egzersiz yöntemi geliştirdim bir inip iki çıkıyorum,step tahtası muamelesi yapıyorum:)
Google'da: En son 23 Nisan'da gerçekleşen redd konserinin saatini öğreneyim diye arandım,ama konsere gidemedim çünkü ertesi gün ales vardı...ufuf.
Tumblr'a girmişsem..Günde 1 resim'e bakmadan kesinlikle çıkmıyorum.Sevinçle bekler oldum o derece.Buyrun size scotty eşlik etsin.
Eğlenmek için.. Pek planım yok bu aralar ama akşam wagamama yapıp erkeklerin ne kadar sinir bozucu olabileceğinden bahsedelim diyorduk kızlarla.
Tiyatroya gidelim mi desem..O konuda da pek bir planım yok ama en son Şekspir Müzikali'ni gördüm Oyun Atölyesinde,gitmeyen dostlar varsa gitmeliler.Bütün dünya bir sahnedir en nihayetinde.

Bu kadar dostlarım,Hazal Yılmaz'ın listesini de en baştaki linkten görebilirsiniz.Sevgiler:)

20 Nisan 2011 Çarşamba

Madness.

h&m babetlerim:) / my h&m ballerinas:)

Aslında bugün aldıklarımız tam olarak bu başlığı hak etmiyor,zira benim en nefret ettiğim şeydir fuzuli alışveriş ama,o kadar güzel şeyler aldım ve o kadar güzel şeylerde de gözüm kaldı ki,bundan başka bir başlık uygun olmazdı:) Bugün sabahtan beri dışardaydım dostlarım.İlk önce okul,sonra arkadaşlarımla çıktığım istinye park seferi bana bu haftanın sonunu getirebilecek,diğer haftaya da moralle girebilecek sevinci aşıladı:) Uzun zamandır istediğim siyah çantayı biraz farklı bir versiyonu ile:) Zara'da buldum,ama yine Zara'da koyu mavi muhteşem bir çantaya da hayır demek durumunda kaldım,zira siyaha ihtiyacım vardı..Ama beni çok zorladı,onunla indirimde görüşeceğim:) Çok uzun zamandır ten rengime uygun nude dediğimiz hafif renkli bir ruj arıyordum,bayıldığım rujumu da The Body Shop'da buldum,gül kurusuyla karışık rengine hayran kaldım! Hemen aldım tabii.Son olarak da,H&M'in yeni koleksiyonunu incelemek için mağazaya girdim ve nar çiçeği,yaz için çok işime yarayacak bir çift babet aldım! Muhteşemler,ve tek numara kalmıştı:) Bazen ayak numaramın büyük olması işime yarıyor dostlarım:)
Benimle alışverişe katılan arkadaşlarım da Body Shop'tan şampuanlar ve vücut spreyleri alarak kendilerini şımarttılar ama kozmetik bombasını kuzenim patlattı,Sephora'dan 50 far,5 allık,10 Lip Gloss içeren muazzam bir makyaj paleti alarak! Hayran kaldık,renkleri muhteşem:) Aldıklarımızın yanında alışverişte gözüme çarpan ve fotoğrafladığım birkaç aksesuarı,çantayı ve kıyafeti de paylaşacağım,o yüzden biraz uzun bir post olabilir:)Ama seveceksiniz,eminim:)
Hey guys! I'm not sure that "madness" is the right word to describe our shopping trip today.I really don't like shopping for wasting time and money for the things that you'll never wear,and i really care about the balance between my budget and my needs.But my purchases are soooo sweet and amazing,and the things that i left for cheching out in sale season are as amazing as them,so i decided to share this beautiful day with you and write a post/little haul.I was at school in the morning,and in the afternoon,me and my friends met in İstinye Park for shopping and chit chatting.And i bought things that'll definitely help me keep my joy for this and next week:)
First,finally,i bought my black bag:) I was looking for the right bag for so long.I found it at Zara,in a very different version:) But it's still superpretty.But i had to say no to a lovely dark blue bag,because i needed the black one:( But i'm focused,i'm gonna see that pretty blue bag in sale:)
I bought a perfectly nude lipstick from The Body Shop.I was looking for a nude lipstick that matches my skin type and i didn't wait a second to buy it immediately:)
At last,i bought a pair of shoes from H&M.They're in like coral color and awesoome! I'm planning to use them in summer,with white jeans and colorful shorts.
My friends also bought some stuff from Body Shop but about cosmetics shopping,my cousin is definitely the winner.She bought a make-up palette with 50 eye shadows,10 lip glosses and 5 blushes in it!It's amazing,we loved it and it was such a bargain for her.
I'm sharing the photos with you guys.My purchases and things that i like during the shopping.It's gonna be a long post but i know that you like long posts so,here we go,friends:)




accesorize,çok sevimliii:)

bu arkadaşla da indirimde görüşeceğiz:) / see you in sale:)



zara ayakkabılar,favorim soldaki/zara shoes,my fave is at left.

bayıldım,bayıldım! / loved <3

ve tanıştırayım,yeni siyah çantam:) / here's my new bag:)

benefit'in süper hepsi bir arada'sı,sephora'da /benefit all in one box at sephora

soldakileri alınca,sağdakiler hediye! / buy the ones at the left,get the ones at right for free!

tek kelimeyle muhteşem,indirimde acımak yoook! / amazing,definitely in my wishlist for the sale season!

kuzenin kolunda gökyüzü:) / the sky is in my cousin's arm:)







kocaman! ve çok kullanışlı bir palet / a huuge and useful make-up palette

parçaları ayırıp yanınıza alabiliyorsunuz / you can separate the pieces and carry them single
numarası 06,eğer beğenirseniz:) / if you liked it,well it's number is 6:)







Coachella look

Coachella look

Coachella look by ibegum featuring peeptoe shoes
Madem gidemiyoruz,o zaman kombini yaparız en azından diyerek başladığım,coachella festivali'ne ithaf ettiğim kombin..umarım seversiniz:)
My ideal coachella outfit,hope you'll like it:)


Bag:Proenza Schouller
Glasses:Topshop
Boots:Dorothy Perkins
Ballerina Flats:Topshop
Shorts:Tommy Hilfiger
Top:Bodkin Savanna
Scarf:H&M
Bracelets:Forever 21

18 Nisan 2011 Pazartesi

ColorBlock

ColorBlock

ColorBlock by ibegum featuring a sleeveless dress
Nasıl olmuş bilemedim,son zamanların modası colorblocking'i biraz pastel renklerle uyarlamaya çalıştım ama..Bahar geldi geçiyor,biraz içimiz açılsın diye:)
My colorblock look from polyvore.Hope you'll like it:)


Dress:Dorothy Perkins
Ring:Kenneth J.Lane
Jacket:Marni
Shoes:Gucci
Sunglasses:Mango
Bag/Wallet:Audrey Continental

16 Nisan 2011 Cumartesi

What a night!


Selamlar herkese! En son geçen cumartesi yazdığım düşünülürse arayı açtım sayıyorum kendimi:) Ama olsun,her zamanki gibi geri dönüşüm muhteşem.
Şimdi,arayı bu kadar açmamın sebebi,sınavlarımdı.Ben son sınıfta olduğum ve artık işi şansa bırakamayacak bir noktada durduğumdan ekstra çalışmak zorundaydım ve öyle de yaptım.Biri hariç diğerleri iyi geçti,umarım sizin de sınavlarınız iyi geçmiştir.
Peki sınav sonrası yorgunluğu nasıl attım? Perşembe akşamı karar verdik aslında.Arkadaşımla yarın ne yapalım ne edelim diye düşünürken birden aklıma geldi,Maroon 5 cuma akşamı Kuruçeşme Arena'da konser verecekti,kaçmazdı,spontane deliliğin zamanıydı.İki dakikada karar verdik,cuma günü öğlen kesinleştirdik,akşam konserin başlamasına 20 dakika kala,resmen ucu ucuna yetiştik.Şansımıza,sahneye gayet yakın bir noktadan da izledik.

Sahneye 15 dakika gibi makul bir gecikme süresiyle çıktılar.İlk önce grubun enstürman çalan ve vokal yapan ve kliplerinde hiçbir zaman güzel kızlarla hoş münasebetlerde bulunamayan:) elemanları çıktı,en son da Adam Levine tabii ki..18 yaş altı kızlar mezzo soprano çığlıklarını savurdu,bizse bakakaldık.Gerçekten hoş ve sempatik bir adam,sahnede kaldığı süre içinde sadece bir defa "gentlemen" ve çok daha fazla defa "ladies" demesinden işini bildiğini,kime hitap ettiğinin gayet farkında olduğunu anladık:) Misery ile başladılar -ki benim all time favorite maroon 5 şarkım olur kendisi o yüzden ayrı mest oldum- if i never see your face again ile devam ettiler,she will be loved'ı akustik söylediler,the police ve alicia keys'den şarkı cover'ladılar,resmimizi ve videolarımızı çekip twitter'a koydular-görmek isterseniz buyrun adam'ın twitter profiline-hepimizin çoğu şarkıyı ezbere bilmesine şaşırdılar,dinleyicilerden bazılarının taktığı ışıklı kulaklıkları isteyip başlarına geçirdiler ve sunday morning ile bu muhteşem geceyi bitirdiler.Biz Beşiktaş'tan Dentur firmasının deniz araçlarıyla kıyıya paralel seyrederek o korkunç trafiği 10 dakikada bertaraf ettik,çıkışta da aynı yoldan Kabataş'a geldik.Bunu anlatmamın nedeni ileride bir konser olur ve kuruçeşme arena'ya yolunuz düşerse,mutlaka araştırın anlaşmalı bir firma var mı.Çünkü o trafik çekilmezdi,aklınızda bulunsun dostlar.
İşte böyle.Sınavlardan sonra muhteşem bir stres atma yolu bulduk bir günde:) 20 Haziran'daki Amy Winehouse için kararsızız ama 8 Temmuz'daki Bon Jovi için ciddi düşünüyoruz:) Siz bu konser bolluğunda hangi grupları/şarkıyıcı dinlemeyi düşünüyorsunuz? Bilmek isterim:)



Hey guys! It's been a while,a long "while" if we think that i wrote my last post at 9th april:) But as always,my return is le-gen-da-ry. (if the spelling is wrong,well please warn me:) )
The reason that i've waited for a little bit long time,is school.My exams started and they took me away for a week.But i got over them,they're ok:) I hope yours are ok too.
Well,how did i forget about the possible results of the exams and get back to my lovely normal life? Well,i did that in a very spontaneously way.At thursday,while i was chatting with my friend about our plans for friday,i suddenly realised that it was the last day to purchase the tickets for the maroon 5 concert in Kurucesme Arena at friday evening,15th april! We decided at thursday night,we bought the tickets,and we were 20 minutes early for the show at Friday night!
They started the show with 15 minutes of delay -which was pretty tolerable btw- first the back vocals,the guitarists,i mean the guys who can never get the girl in maroon 5's music videos:) came to stage,and Adam Levine came up last.He's supercool,and polite,he took the pictures and videos and sent them to twitter, if you want to see then here's adam's twitter profile for you guys.They started with misery -my all time favorite maroon 5 song- they continued with if i never see your face again,they sang she will be loved in acoustic,they covered the songs of the police and alicia keys,and they ended the show with sunday morning:)They were waaaay better than awesome.They even wore lighted up coronets on their heads:) They were pretty surprised because we sang all of the songs with them by rote.
We went to Kurucesme Arena with little ferries.The traffic was a mess,so it was a logical choice.We returned home with using the same way.It was quick and at night,bosphorus is just,amazing.
So that's all.If there's anyone who's thinking to come Amy Winehouse concert at 20th june and Bon Jovi at 8th july,let me know.Who knows,maybe we run up on each other:) We're not sure about amy but we're seriously considering to listen bon jovi singing in İstanbul.Let me know with your comments,which musicians that you're planning to listen in this season? I'd love to know.xoxo,love you all fellas.

9 Nisan 2011 Cumartesi

Skincare Essentials

Cilt bakımı,henüz blogda değinmediğim bir konu.Daha önce makyaj malzemeleriyle ilgili birkaç yazı yazsam da cilt bakımı çok daha önemli ve dikkat verilmesi gerekiyor.Ben de siz dostlarıma cilt bakımı adına ne uyguluyorum,ne zamandan beri uyguluyorum ve memnun muyum,bu soruların cevabını vermek istedim.
Lisede ergenlik sivilceleri sıkıntısı çektim ben de herkes gibi ama,üniversitede durum değişti tabii.Cilt bakımına her zaman önem verdim ama,üniversitede,kullandığım ürün seçkisi tam olarak oturdu ve süreklilik gösterdi diyebilirim.Bu postta önereceğim ürünleri hala kullanıyorum ve çok memnunum üçünden de:)
Herkesin bildiği üzre,resimde clinique'in 3 adımda cilt bakımı serisini görüyorsunuz.Ben yaklaşık 4 senedir Clinique ürünlerini cilt bakımında kullanıyorum ve değiştirmeyi de düşünmüyorum,çünkü kullanımı çok pratik ve günde iki kere uygulanarak gerçekten fark yaratabilecek ürünlerden oluşan bir ekip bu.
Herkesin de bildiği gibi 1. adım temizleme oluyor.Ben bu adımda Clinique'in 3 steps serisinin birinci adımı olan temizleme jelini uyguluyorum yüzüme.Çabuk köpürüyor ve küçük bir miktar yeterli oluyor,israfa pek imkan vermiyor yani:) Kokusu ağır değil,yüzü kurutmuyor.
2. adım tonikleme.Clinique Debenhams mağazasında yapılan son analizimde yüzüm hala 3.tip  yani karma-yağlı cilt tipinde olduğu için,ama açık ve hassas tenli olduğum için bana önerilmiş olan 2 numaralı tonik değiştirilmedi,çok memnunum hala.
3. adım ise nemlendirme.Ben en çok bu kısmı seviyorum:) Çünkü Dramatically Different Moisturizing Gel dediğimiz mucizevi ürün bende muhteşem bir etki yaratıyor.Cildim sakinleşiyor ve yumuşuyor.Muhteşem.1 ve 2 numaralı cilt tiplerine D.D.M.Lotion öneriyorlar,bilginize.


Bunların dışında,mevsim değişiklikleri yüzünden bazen cildim aşırı yağlandığında kullandığım bir ekip daha var ki,o da Clinique Anti Blemish Solutions system olur.Temizleyici sabun,pudra içeren tonik ve yağsız nemlendiriciden oluşan bu üçlüye bir de en olmadık anlarda çıkan sivilceler için biçilmiş kaftan olan Clinique anti blemish solutions spot treatment jel'i ekleyince tadından yenmiyor.Hiç birini kullanmıyorsanız bu son bahsettiğim ürünü alın en azından,farkı göreceksiniz garanti veriyorum.Bunların dışında ise -evet fazla oldum ama olsun :)- haftada iki kez Clinique'den aldığım bir yüz peeling'i ve t bölgesi yağlanmasını engellemesi için bir maske kullanıyorum.İkisinden de tabii ki,çok memnunum:)
Evet sanırım bu kadar.Umarım sıkılmazsınız okurken,zira sanki kantarın topuzunu kaçırdım yazarken sanki:) Ama olsun,hayatım hakkında minik detayları siz dostlarımla paylaşmak benim için büyük mutluluk,sizin yazdıklarınızı okumak da:)
ps:haftaya odamdan bazı köşeleri sizlerle paylaşmak istiyorum ama..ne dersiniz,ilgi çekici olur mu?
Skin care,is not a topic that i usually write about.I wrote a couple of posts and made reviews about make-up products but i think skin care is much more importand so,i decided to share my daily and weekly scincare products with you my friends.What do i do for controlling my skin and which products that i use for it? Here come the answers:)
Well of course i had some problems with my skin in my early teenage years but in university,the situation has changed.I finally found reliable products and i started to take care of my skin everyday.I'm still using the products that i'm gonna write about today,and i'm so happy with them:)
Well i'm using Clinique 3 Steps Skincare System. At first,i clean with my skin with a cleaning foam and second i use the clarifying lotion type 2 -my skin is type 3 but i'm pale,because of that i'm using type 2- and finally i use a dramatically different moisturizing gel for my skin.It takes about 5-6 minutes,superfast and supereffective:) 
But if i'm in a different mode -you know it happens when the weather changes,when i eat soo much junk food,etc:)- and i'm in trouble with a couple of blemishes and dark spots,i start to use Clinique anti-blemish solutions system.The serie is for skins that have problems about dark spots and blemishes.The set contains a soap,a clarifying lotion with powder in it,and a moisturizing lotion without oil.If you want to make a shock treatment,i highly recommend you to use Clinique anti blemish solutions spot treatment gel.It's magical,really.
And,i know it's a lot of products but there're just 2 more left:) And i use a peeling gel and a cleaning mask for controlling the anointment in t-zone area.I'm so happy with them too:)
So i think that's all.I'm sorry because of the length of this post but,i love sharing little details about my life with you my friends.And i love reading your posts too:)
ps:i'm planning to post some stuff from my room next week.do you find it interesting?

weekend look

weekend look

weekend look by ibegum featuring wooden bead bracelets
Haftasonu için giyilebilir bir kombin hazırladım sizlere..polyvore ile ilk randevum,kötü olmuşsa affola:) hem botlarla hem topuklularla giyilebilir ama ben şahsen botları çok daha sevdim:)
Here comes a weekend look,wearable with the boots and the heels.the bag and the shirt is from 3.1 philipp lim,the boots are from forever 21.i loved them btw,and they're only 36dollars! I prefer to wear this look with the boots.What's your opinion? I'd like to know,add your comments svp:)

8 Nisan 2011 Cuma

Lagerfeld

Canımız tasarımcımız,ölümüne at kuyruğumuz Karl Lagerfeld,Diet Coke firmasıyla olan anlaşmasını tekrarlayarak 3 tane kola şişesi tasarlamış,özel kutularıyla birlikte haziran ayında satışa sunulacak şişelerin Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı ise belirsiz.Şişelerin fiyatları da belli değil,ama merak etmiyor değilim yani,tasarımcı elinden çıkma bu kolaları kimler alacak? :)





The best fashion designer of all times,our lovely ponytale Karl Lagerfeld is in stage,again.He renewed his contract with Diet Coke and designed 3 special edition bottles for the company.They're gonna be available in June,it's not known if the bottles will be available in Turkey also.Wait and see,i wonder who's gonna buy the well-dressed cokes at first:)

4 Nisan 2011 Pazartesi

Finals!


Nba finalleri değil tabii ki,onlara çok daha büyük çaplı bir post hazırlardım.Bu bildiğiniz sınav.Fazla söze gerek yok,ben yarın öğrenim hayatımın tamamında aldığım en zor derslerden birinin,haftaya salı ise finalinde geçersem zen ustasıyım! dediğim bir dersin sınavına gireceğim.Kendimi neyle mi motive ediyorum? Resimde görüyorsunuz,açıklamaları okuyorsunuz.Hayatımın erkeği yine beni yalnız bırakmadı(: ama ben bencil değilim,blogumu okuyanların arasında benim gibi öğrenciler mutlaka vardır,o yüzden paylaşıyorum herkesle:) Herkese sınavlarında başarılar,umarım hepsinin canına okursunuz!Sınavların tabii,hocaların değil:)Herkese iyi şanslar,xoxo:)
Not the Nba finals of course.I'll probably write a much bigger post about it.This is a normal exam you know,about the school.Tomorrow,i'm gonna take one of the most difficult exams in my entire school life,and next tuesday,another one that i'll totally call myself a zen master if i can pass the class in finals.Well,question is,how do i motivate myself? You see the picture,you see the explanation.The love of my life is with me,again:) But you know i'm not selfish,i thought maybe there are students like me who follow my blog so,i'm sharing it with you guys:) I hope you kill them all,i mean exams of course,not proffessors:) Good luck! xoxo:)

1 Nisan 2011 Cuma

It bags of 2011

İstiyorum,istiyorum. Bu resimlerde gördüğünüz çantalardan ikisini mutlaka istiyorum! Vogue sitelerinde yaptığım bir keşifte buldum,tabii ki bütün çantaları görmek istersiniz diye scotty'i devreye sokacağım.Ama bunlar en  çok beğendiklerim oldu.Celine ve Chloé çantalara aşık oldum,diğerlerini de sevdim ama listemde bu ikisinden başkasına yer yok.
ps:her ay Vogue editasyonlarına para vererek bütçenizi harap ediyorsanız izninizle boşuna zahmet demek isterim.Ben her ay VogueTürkiye alıyorum ve VogueParis'in websitesini her gün takip ediyorum.İnanın pek farkı yok,siz de beğendiğiniz editasyonları sitelerden takipleyebilirsiniz. Çantaların hepsini görmek istiyorum bunlar yetmedi diyorsanız scotty'yi takip edin.
I seriously need a wishlist! I want 2 of the bags that you see in this post's pics.I found these collection in one of the trips that i've took to Vogue.fr,and of course i'll connect you to scotty for more photos and the prizes.Celiné and Chloé ones are my faves,i liked the other ones also but these 2 are definitely in my wishlist.
ps:If you're paying too much on different Vogues for different countries all month,i suggest you to visit their websites more often.For example i usually buy VogueTurkey every month,and i visit vogue.fr everyday.Keep your money in safe and stay connected with fashion! oh btw,would you like to see the other bags? follow scotty.


Celiné <3

Chanel

Chloé<3

Fendi

Louis Vuitton

Miu Miu

Prada

Yves Saint Laurent